Xperia Z1 Compact intră la apă În noul video teaser Sony

Autor:  | Publicat în:  Sony 958 ori
<b>Xperia Z1 Compact intră la apă În noul video teaser Sony</b>Ca majoritatea terminalelor produse de Sony, și modelul Xperia Z1 Compact beneficiază de certificare pentru rezistență la apă, funcție ce este prezentată în noul teaser postat de către Sony. &nbsp; Din câte putem observa, teaser-ul ne prezintă...

Ca majoritatea terminalelor produse de Sony, și modelul Xperia Z1 Compact beneficiază de certificare pentru rezistență la apă, funcție ce este prezentată în noul teaser postat de către Sony.

Din câte putem observa, teaser-ul ne prezintă o sedință foto ce s-a terminat într-un mod neașteptat, dar cu toate acestea, sedința foto continuă chiar și sub apă, telefonul putând fi scufundat până la 5 metri adâncime timp de 30 de minute.

Sony Xperia Z1 Compact dispune de un display 720p de 4.3 inch, un procesor quad-core de 2.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 64 GB. De asemenea, mai avem la dispoziție și o cameră foto de 20.7 megapixeli cu autofocus și flash LED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×