Iată o serie de capturi de ecran arătoase cu Centrul de Notificări din Windows Phone 8.1

800 ori
<b>Iată o serie de capturi de ecran arătoase cu Centrul de Notificări din Windows Phone 8.1</b>Pentru a fi un sistem modern de operare trebuie să ai o zonă de notificări, printre altele, iar exact asta îi lipsea lui Windows Phone până acum. Ei bine, iată că OS-ul celor de la Microsoft e gata să primească o astfel de funcție și avem și...

Pentru a fi un sistem modern de operare trebuie să ai o zonă de notificări, printre altele, iar exact asta îi lipsea lui Windows Phone până acum. Ei bine, iată că OS-ul celor de la Microsoft e gata să primească o astfel de funcție și avem și o scăpare de captură de ecran asociata ei..

Centrul de Notificări se va numi în acest caz Action Center pe Windows Phone 8.1, iar capturile de ecran cu el au apărut pe site-ul Winphollowers, autenticitatea lor fiind confirmată de către băieții de la Windows Phone Central. Aparent aceste imagini au fost preluate dintr-un email confidențial trimis de Microsoft, care detaliază o serie de aspecte ale noului OS.

Vedem o singură pagină a acestui email, cea care ne prezintă Action Center. Ei bine zona de notificări include obișnuitele shortcuturi către opțiuni de conectivitate, de la WiFi și Bluetooth la Airplane Mode și Driving Mode. Acestea sunt configurabile de către utilizator, iar în partea stângă puteți vedea opțiunea "Clear All", adică să golim lista de notificări.

Utilizatorii vor putea administra și notificările de la Facebook și alte aplicații, precum informații despre update-uri. în cazul în care veți juca un joc și veți face swipe în jos din greșeală, va fi deschis un tab mai mic al lui Action Center pentru a nu va încurca. Windows Phone 8.1 este așteptat să debuteze în luna aprilie la BUILD 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×