LG brevetează un ceas flexibil care poate deveni... stylus

727 ori
<b>LG brevetează un ceas flexibil care poate deveni... stylus</b>Nu m-aș fi așteptat vreodată să văd în același context un smartwatch și un stylus, dar iată că LG a reușit imposibilul, având un brevet care unește aceste două accesorii. Brevetul oferă detalii despre un stylus capacitiv flexibil, care...

Nu m-aș fi așteptat vreodată să văd în același context un smartwatch și un stylus, dar iată că LG a reușit imposibilul, având un brevet care unește aceste două accesorii. Brevetul oferă detalii despre un stylus capacitiv flexibil, care aparent are și funcții de smartwatch.

Despre ce e vorba de fapt aici? Imaginați-vă un stylus destul de lat și flexibil încât să îl înfășurați în jurul încheieturii ca pe un ceas sau o brățară. Apoi îl desfaceți, iar vârful său poate fi folosit ca un stylus. Personal, dacă mă iau doar după schițe, acest device aduce mai degrabă cu un termometru de modă veche.

LG brevetează un ceas flexibil care poate deveni... stylus

Micul stylus/smartwatch are un vârf special pentru input la un capăt și un display LCD la celălalt, acesta din urmă afișând informații precum apeluri nepreluate sau altele de gen. Ca de obicei un brevet nu înseamnă și că device-ul va deveni realitate, deci nu vă așteptați să vedeți un astfel de produs în realitate prea curând, mai ales că stylusurile nu prea mai sunt la modă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×