Xperia Z2 sau pe aproape; Iată un nou flagship Sony cu numele de cod Canopus

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.542 ori
<b>Xperia Z2 sau pe aproape; Iată un nou flagship Sony cu numele de cod Canopus</b>în ultima vreme au început să apară indicii cu privire la un nou telefon flagship de la Sony, un posibil urmaș pentru Sony Xperia Z. Până acum numele de cod apărute sunt Sirius și mai nou și Canopus, despre care avem detalii proaspete. &nbsp;...

în ultima vreme au început să apară indicii cu privire la un nou telefon flagship de la Sony, un posibil urmaș pentru Sony Xperia Z. Până acum numele de cod apărute sunt Sirius și mai nou și Canopus, despre care avem detalii proaspete.

Cei de la Blog of Mobile afirmă că Xperia Canopus este un device destinat operatorului japonez KDDI au, al doilea că mărime din această țară. Canopus a primit certificarea în Japonia și vine cu LTE, WiFi, un procesor Snapdragon 800 quad core și Android. Handsetul vine cu un ecran de 5 inch și ar putea debuta pe piața niponă sub numele de Xperia SOL25, ceea ce s-ar alinia cu modelul actual de numire, care îl are pe Xperia Z1 drept SOL23.

Un alt blog japonez îl trece în revistă pe SOL25 drept Xperia Z2 și chiar prezintă și imaginea de mai sus, care e în mod clar doar un concept. Sincer să fiu ma aștept la un upgrade mai serios de la un Xperia Z2, care ar trebui să îi fie net superior lui Xperia Z și să aibă ceva în plus și față de Xperia Z1. Poate un procesor Snapdragon 805, Android KitKat și o nouă camera și un ecran 2K vor face diferența?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×