My 2 cents: Sony face bine ce face cu "X"

3.049 ori
<b>My 2 cents: Sony face bine ce face cu "X"</b>Aflam ieri faptul că Sony nu renunță doar la gama de terminale Xperia Z, dar și la seriile Xperia M, respectiv C. Această mutare a japonezilor este din start una inteligentă, și asta pentru că niponii jucau la mai multe capete și nu putea concura deloc

Ieri am aflat că Sony nu a renunţat doar la seria Xperia Z, ci mai nou şi la seria Xperia C şi Xperia M, concentrându-se strict pe Seria X. Aceasta restrângere e o strategie inteligentă, pentru că Sony juca la multe capete şi nu putea concura deloc în zona midrange, cu preţurile mari pe care le practica.

Nici seria Xperia Z nu s-a dovedit prea competitivă, dar modelele Xperia X au fost bine primite. Sony ne "ameninţa" cu această restrângere de 2 ani şi teoretic ea trebuia pusă în aplicare anul trecut, mai ales după confuzia aceea cu ba e Xperia Z4, ba e Z3+, ba e supraîncălzire şi eşec.

Sincer mă mir cum de HTC mai concurează în zona midrange, cu modelele Desire, de vreme ce Sony a aruncat prosopul acolo. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu păstram seria Xperia E intactă, pentru că ultimele modele au fost solide. Întrebare e: ce urmează după X în 2018?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×