My 2 cents: Sony face bine ce face cu "X"

3.025 ori
<b>My 2 cents: Sony face bine ce face cu "X"</b>Aflam ieri faptul că Sony nu renunță doar la gama de terminale Xperia Z, dar și la seriile Xperia M, respectiv C. Această mutare a japonezilor este din start una inteligentă, și asta pentru că niponii jucau la mai multe capete și nu putea concura deloc

Ieri am aflat că Sony nu a renunţat doar la seria Xperia Z, ci mai nou şi la seria Xperia C şi Xperia M, concentrându-se strict pe Seria X. Aceasta restrângere e o strategie inteligentă, pentru că Sony juca la multe capete şi nu putea concura deloc în zona midrange, cu preţurile mari pe care le practica.

Nici seria Xperia Z nu s-a dovedit prea competitivă, dar modelele Xperia X au fost bine primite. Sony ne "ameninţa" cu această restrângere de 2 ani şi teoretic ea trebuia pusă în aplicare anul trecut, mai ales după confuzia aceea cu ba e Xperia Z4, ba e Z3+, ba e supraîncălzire şi eşec.

Sincer mă mir cum de HTC mai concurează în zona midrange, cu modelele Desire, de vreme ce Sony a aruncat prosopul acolo. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu păstram seria Xperia E intactă, pentru că ultimele modele au fost solide. Întrebare e: ce urmează după X în 2018?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×