Microsoft va dezvălui asistentul virtual Cortana În luna aprilie; un nou rival pentru Siri și Google Now

785 ori
<b>Microsoft va dezvălui asistentul virtual Cortana În luna aprilie; un nou rival pentru Siri și Google Now</b>La un an după lansarea asistentului virtual Siri de către cei de la Apple, pe piață își făcea apariția un al 2-lea astfel de program software, denumit Google Now, disponibil pe terminalele ce rulează Android. Din câte se pare, în acest an...

La un an după lansarea asistentului virtual Siri de către cei de la Apple, pe piață își făcea apariția un al 2-lea astfel de program software, denumit Google Now, disponibil pe terminalele ce rulează Android. Din câte se pare, în acest an competiția va deveni mai strânsă odată cu lansarea asistentului virtual Cortana.

După multe zvonuri și speculații cu privire la un asistent virtual marca Microsoft, iată că acesta va deveni în curând realitate. Potrivit unei surse din cadrul MSFTNerd, Microsoft pregătește lansarea asistentului virtual Cortana în luna aprilie.

Cortana va sosi pe terminalele ce rulează Windows Phone 8, și se presupune că va integra serviciul de căutare Bing. Utilizatorii vor putea activa asistentul virtual prin rostirea comenzii vocale “Bing tell me..”. De asemenea, MSFTNerd afirmă faptul că acest serviciu se va extinde și pentru aplicația Bing disponibilă pe iOS, începând din această toamnă. Pentru cei care nu cunosc numele Cortana, aflați că el este numele unui caracter din seria de jocuri Halo, produsă de către Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×