Matrița destinată carcasei lui iPhone 7 Plus apare în imagini; vedem și câteva schițe

1.420 ori
<b>Matrița destinată carcasei lui iPhone 7 Plus apare în imagini; vedem și câteva schițe</b>Scăpările ce fac referire la noul iPhone 7 continuă și astăzi, zi în care privim asupra unor fotografii ce ne prezintă matrițele pentru dezvoltarea de panouri spate necesare noilor terminale. Din start se remarcă un locaș ceva mai generos pentru camera

În ultima perioadă am văzut numeroase fotografii atât cu machete de iPhone 7, reprezentări 3D ale telefonului, ba chiar și materiale în care ni se dezvăluia carcasa noului produs ce urmează a debuta oficial în această toamnă. Astăzi vedem ceva mai special în schimb, și anume matrițele destinate producției de panouri spate pentru variantele de 4.7, respectiv 5.5 inch ale lui iPhone 7.

Privind asupra matrițelor necesare pentru dezvoltarea de panouri spate necesare lui iPhone 7, observăm o creștere în dimensiuni a locașului dedicat camerei foto. În cazul phabletului vedem includerea unui locaș ceva mai mare, unul ce va găzdui modulul foto dual despre care am tot auzit în ultima vreme. 

S-ar părea că iPhone 7 Plus va opta pentru două camere foto de 12 megapixeli, una dintre acestea oferind un sistem de stabilizare optică. Cel de-al doilea senzor va oferi zoom optic 2-3x, o dotare ce sună foarte interesantă la prima vedere. Există și posibilitatea să vedem la bord o tehnologie prin care fotografiile obținute se vor ridica la nivelul celor realizate de aparate DSLR.

Ținând cont de toate aceste scăpări din ultimul timp, se pare că design-ul noilor telefoane va fi într-adevăr acesta pe care l-am tot văzut, un detaliu ce personal nu mă încântă. Totuși, vom fi cu certitudine siguri abia în septembrie, luna în care Apple pregătește lansarea noilor dispozitive.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×