Matrița destinată carcasei lui iPhone 7 Plus apare în imagini; vedem și câteva schițe

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.320 ori
<b>Matrița destinată carcasei lui iPhone 7 Plus apare în imagini; vedem și câteva schițe</b>Scăpările ce fac referire la noul iPhone 7 continuă și astăzi, zi în care privim asupra unor fotografii ce ne prezintă matrițele pentru dezvoltarea de panouri spate necesare noilor terminale. Din start se remarcă un locaș ceva mai generos pentru camera

În ultima perioadă am văzut numeroase fotografii atât cu machete de iPhone 7, reprezentări 3D ale telefonului, ba chiar și materiale în care ni se dezvăluia carcasa noului produs ce urmează a debuta oficial în această toamnă. Astăzi vedem ceva mai special în schimb, și anume matrițele destinate producției de panouri spate pentru variantele de 4.7, respectiv 5.5 inch ale lui iPhone 7.

Privind asupra matrițelor necesare pentru dezvoltarea de panouri spate necesare lui iPhone 7, observăm o creștere în dimensiuni a locașului dedicat camerei foto. În cazul phabletului vedem includerea unui locaș ceva mai mare, unul ce va găzdui modulul foto dual despre care am tot auzit în ultima vreme. 

S-ar părea că iPhone 7 Plus va opta pentru două camere foto de 12 megapixeli, una dintre acestea oferind un sistem de stabilizare optică. Cel de-al doilea senzor va oferi zoom optic 2-3x, o dotare ce sună foarte interesantă la prima vedere. Există și posibilitatea să vedem la bord o tehnologie prin care fotografiile obținute se vor ridica la nivelul celor realizate de aparate DSLR.

Ținând cont de toate aceste scăpări din ultimul timp, se pare că design-ul noilor telefoane va fi într-adevăr acesta pe care l-am tot văzut, un detaliu ce personal nu mă încântă. Totuși, vom fi cu certitudine siguri abia în septembrie, luna în care Apple pregătește lansarea noilor dispozitive.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×