evoMAG.ro aduce prețuri speciale pentru smartphone-urile Xperia Z1 Compact și LG G2 prin campania Black Easter

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.508 ori
<b>evoMAG.ro aduce prețuri speciale pentru smartphone-urile Xperia Z1 Compact și LG G2 prin campania Black Easter</b>După ce anterior v-am prezentat o serie de tablete cu prețuri speciale ce se regăsesc în oferta Black Easter a celor de la evoMAG.ro, în acest articol vă vom prezenta și cele două terminale de tip smartphone ce beneficiază de aceleași reduceri...

După ce anterior v-am prezentat o serie de tablete cu prețuri speciale ce se regăsesc în oferta Black Easter a celor de la evoMAG.ro, în acest articol vă vom prezenta și cele două terminale de tip smartphone ce beneficiază de aceleași reduceri ca și categoria de produse reamintită mai sus.

Unul dintre aceste device-uri mobile este Sony Xperia Z1 Compact, terminal ce poate fi numit cel mai bun Mini existent în acest moment pe piață, acesta având în dotare un display HD Triluminos de 4.3 inch, un procesor quad-core tactat la 2.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră de 20.7 megapixeli și conectivitate 4G. Acest model este disponibil pe alb la prețul de 2.239 lei.

evoMAG.ro aduce prețuri speciale pentru smartphone-urile Xperia Z1 Compact și LG G2 prin campania Black Easter

LG G2, cel de-al 2-lea smartphone regăsit în oferta de Paște evoMAG, beneficiază acum de un discount de 7% și costă 1.859 lei. LG G2 integrează un display IPS Full HD de 5.2 inch, un procesor quad-core tactat la 2.26 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto de 13 megapixeli, WiFi și conectivitate 4G LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×