Yahoo anunta oneConnect

1.207 ori
<b>Yahoo anunta oneConnect</b>Yahoo tocmai a anuntat serviciul oneConnect, care va fi disponibil prin Yahoo! Go 3.0 si pe pagina mobila Yahoo incepand cu jumatatea acestui an. Marco Boerries, vice presedintele executiv Yahoo declara pentru pocket-lint: "Cu un an in urma am incercat sa...

Yahoo tocmai a anuntat serviciul oneConnect, care va fi disponibil prin Yahoo! Go 3.0 si pe pagina mobila Yahoo incepand cu jumatatea acestui an.

Marco Boerries, vice presedintele executiv Yahoo declara pentru pocket-lint: "Cu un an in urma am incercat sa reinventam cautarea mobila cu Yahoo! oneSearch, iar astazi prin parteneriate cu 29 de operatori din lume, furnizand servicii pentru peste 600 de milioane de abonati, consideram ca am reusit". Acelasi Boerries a afirmat ca doreste reinventarea comunicatiilor mobile prin intermediul lui oneConnect, un serviciu mobil care va combina transmiterea mesajelor cu o agenda in stil social networking.

Yahoo afirma ca oneConnect va fi primul produs mobil cu o arhitectura deschisa, care combina servicii comunicationale (email, instant messaging, text messaging si social networking) intr-un nou nivel de comunicare mobila. Practic vom avea de-a face cu un hibrid dintre Yahoo Messenger, MySpace sau Facebook, cu suport pentru SMS/MMS-uri si emailuri. Acest nou produs va genera probabil destule venituri pentru Yahoo, incat sa refuze o a doua oferta a celor de la Microsoft, in cazul in care aceasta va veni.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×