Interfata Touch Nokia S60 prezentata la Mobile World Congress

2.125 ori
<b>Interfata Touch Nokia S60 prezentata la Mobile World Congress</b>Nokia a confirmat ieri ca vom vedea terminale S60 touch pe piata in acest an, ceea ce a starnit instantaneu o avalansa de zvonuri asupra formei pe care o va lua interfata. Deocamdata ne multumim cu o prezentare video de pe blogul de makerting al celor de...

Nokia a confirmat ieri ca vom vedea terminale S60 touch pe piata in acest an, ceea ce a starnit instantaneu o avalansa de zvonuri asupra formei pe care o va lua interfata. Deocamdata ne multumim cu o prezentare video de pe blogul de makerting al celor de la Nokia, pe care o puteti viziona dand click pe imaginea urmatoare:

Din pacate se pare ca touch S60 este exact ceea ce spune numele si nimic mai mult. Demo-ul este prezent pe un tablet touch, deci orice feature se poate schimba. Totusi faptul ca Nokia mentine platforma S60 neschimbata este un indicator al dorintei companiei de a nu crea confuzie printre clienti. Problema e ca acesti utilizatori ar dori o versiune moderna a interfatei, eventual similara cu cea de pe iPhone.

Altfel, utilizatorii ar putea sa isi manifeste dezinteresul fata de acelasi Symbian, in cazul in care Nokia nu ascunde imbunatatirile, pastrandu-le pentru un alt show tech. Se pare ca "frumusetea" este importanta chiar si in cazul unei interfate touch, nu doar utilitatea. O platforma excelenta nu poate inlocui un design user-friendly si atractiv, iar Apple stie cel mai bine acest lucru. Va tolera Nokia critica sau va ramane traditionalista?

Sursa:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×