Interfata Touch Nokia S60 prezentata la Mobile World Congress

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.053 ori
<b>Interfata Touch Nokia S60 prezentata la Mobile World Congress</b>Nokia a confirmat ieri ca vom vedea terminale S60 touch pe piata in acest an, ceea ce a starnit instantaneu o avalansa de zvonuri asupra formei pe care o va lua interfata. Deocamdata ne multumim cu o prezentare video de pe blogul de makerting al celor de...

Nokia a confirmat ieri ca vom vedea terminale S60 touch pe piata in acest an, ceea ce a starnit instantaneu o avalansa de zvonuri asupra formei pe care o va lua interfata. Deocamdata ne multumim cu o prezentare video de pe blogul de makerting al celor de la Nokia, pe care o puteti viziona dand click pe imaginea urmatoare:

Din pacate se pare ca touch S60 este exact ceea ce spune numele si nimic mai mult. Demo-ul este prezent pe un tablet touch, deci orice feature se poate schimba. Totusi faptul ca Nokia mentine platforma S60 neschimbata este un indicator al dorintei companiei de a nu crea confuzie printre clienti. Problema e ca acesti utilizatori ar dori o versiune moderna a interfatei, eventual similara cu cea de pe iPhone.

Altfel, utilizatorii ar putea sa isi manifeste dezinteresul fata de acelasi Symbian, in cazul in care Nokia nu ascunde imbunatatirile, pastrandu-le pentru un alt show tech. Se pare ca "frumusetea" este importanta chiar si in cazul unei interfate touch, nu doar utilitatea. O platforma excelenta nu poate inlocui un design user-friendly si atractiv, iar Apple stie cel mai bine acest lucru. Va tolera Nokia critica sau va ramane traditionalista?

Sursa:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×