Yahoo lanseaza aplicatia Messenger pentru iPhone

1.757 ori
<b>Yahoo lanseaza aplicatia Messenger pentru iPhone</b>Yahoo Messenger este acum disponibil in varianta pentru iPhone, aplicatia putand fi descarcata de aici . Softul este disponibil gratuit prin iPhone App Store, el fiind descarcat si instalat in cateva secunde prin intermediul unei conexiuni 3G. De...

Yahoo Messenger este acum disponibil in varianta pentru iPhone, aplicatia putand fi descarcata de aici . Softul este disponibil gratuit prin iPhone App Store, el fiind descarcat si instalat in cateva secunde prin intermediul unei conexiuni 3G.

De mentionat este faptul ca logarea si conectarea unui utilizator de Yahoo Mess dureaza totusi ceva timp si este problematica. Un redactor al Information Week afirma ca a pornit aplicatia, si-a introdus numele de utilizator si parola, incercand sa se logheze, dar a trebuit sa astepte nu mai putin de 5 minute, timp in care Yahoo Messenger se conecta.

Dupa aceasta prima logare cu probleme, softul s-a miscat mai rapid. Interfata lui Yahoo Mess for iPhone este usor de utilizat si va veti obisnui cu ea rapid. UI-ul este bazat pe 3 taburi in partea inferioara, acestea oferind acces la contacte, mesaje si setari. Daca apasati pe un contact din lista dumneavoastra, ii veti putea trimite mesaje instant, in care puteti introduce numeroase tipuri de emoticonuri, dar si URL-uri si imagini.

[Via: Informationweek.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×