Un misterios telefon (posibil) Nokia isi face aparitia in filmul Echelon Conspiracy!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.665 ori
<b>Un misterios telefon (posibil) Nokia isi face aparitia in filmul Echelon Conspiracy!</b>Daca ati avut ocazia sa vedeti filmul Echelon Conspiracy, o productie mediocra gen Eagle Eye, ati observat cu siguranta prezenta unui telefon deosebit, utilizat de personajele acestui film. Terminalul seamana foarte mult cu faimosul concept Nokia Aeon si...

Daca ati avut ocazia sa vedeti filmul Echelon Conspiracy, o productie mediocra gen Eagle Eye, ati observat cu siguranta prezenta unui telefon deosebit, utilizat de personajele acestui film. Terminalul seamana foarte mult cu faimosul concept Nokia Aeon si este prezent chiar si in trailerul filmului:

Cu aceasta ocazie, in vreme ce aveam un lapsus si incercam sa ne amintim "numele acelui telefon concept Nokia de culoare verde", Google ne-a sarit in ajutor si am descoperit ca acum cautarea sa bazata pe imagini are criterii de culoare . Astfel, in vreme ce noi cautam imagini cu un telefon Nokia, am putut seta culoarea de baza a imaginilor cautate, dupa cum puteti vedea aici (de data asta telefoane rosii).

Revenind la misteriosul telefon, acesta este mentionat in film drept GZT 650 de mai multe ori, iar constructia sa aminteste clar de cea a lui Aeon, cu un ecran touch impartit in 2 sectiuni, prin intermediul unei zone metalice.

GZT 650

Observati faptul ca partea superioara a ecranului este transparenta, ca si tastatura celebrului telefon LG GD900 . Sa fie totusi vorba de un LG si nu de un Nokia?

Telefon misterios

La o privire mai atenta asupra imaginilor cu telefonul, descoperim si cateva functii ale acestuia: mesaje, mail, search, calendar, browser, functie meteo, bursa si setari. Sa fie inca un caz de product placement, dupa cum s-a intamplat cu Nokia 5800 XpressMusic in "The Dark Knight"?

Telefon Misterios

Telefon Misterios

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×