Samsung B5702, telefonul Dual SIM destinat rusilor

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.297 ori
<b>Samsung B5702, telefonul Dual SIM destinat rusilor</b>Samsung tocmai a anuntat un nou telefon Duos, GT-B5702, destinat pietei rusesti, un terminal cu dotari de nivel mediu. Acest slider dual SIM este un handset elegant care va opera oriunde pe glob. Samsung GT-B5702 are o grosime de doar 17.5 mm si vine cu...

Samsung tocmai a anuntat un nou telefon Duos, GT-B5702, destinat pietei rusesti, un terminal cu dotari de nivel mediu. Acest slider dual SIM este un handset elegant care va opera oriunde pe glob.

Samsung GT-B5702 are o grosime de doar 17.5 mm si vine cu un display de 2.4 inchi, suport email, conectivitate EDGE, un document viewer si suport pentru majoritatea aplicatiilor Office. Printre dotarile sale se mai numara un dictionar englez-rus, un slot pentru carduri de memorie de maximum 8 GB, un player audio, suport pentru inregistrare video si o camera de 3 megapixeli.

Samsung GT-B5702

Sliderul are o memorie interna de 50 MB, vine cu radio FM cu RDS si suporta Bluetooth 2.1 + EDR si USB 2.0. Handsetul isi va face aparitia in magazinele din Rusia incepand cu luna mai, la un pret echivalent cu aproximativ 400 de dolari. Avand in vedere succesul dual SIM-urilor in Romania, asteptam telefonul si in tara noastra, cat de curand.

[Via: Samsung.ru]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×