Yahoo lanseaza Buzz, varianta proprie de Digg

1.634 ori
<b>Yahoo lanseaza Buzz, varianta proprie de Digg</b>Yahoo Buzz este un site de stiri care permite utilizatorilor sa determine cele mai importante titluri ale zilei votandu-le si alegandu-si favoritele. Unde am mai auzit asta? Sa fie Buzz doar o copie dupa Digg? Daca Yahoo spera sa aiba succes cu acest...

Yahoo Buzz este un site de stiri care permite utilizatorilor sa determine cele mai importante titluri ale zilei votandu-le si alegandu-si favoritele. Unde am mai auzit asta? Sa fie Buzz doar o copie dupa Digg?

Daca Yahoo spera sa aiba succes cu acest serviciu, atunci vor trebui sa renunte la asemanarile cu Digg si sa se concentreze pe elementele care ii separa de acesta. Exista deja utilizatori care si-au manifestat nemultumirea postand pe site-ul boygeniusreport, dupa ce au folosit Buzz pe iPhone si iPod Touch. Se pare ca nemultumitii au trebuit sa foloseasca 2 degete pentru a face scroll pe pagina, navigand incomod.

In mod bizar si ca o coincidenta ciudata, aflam tot mai multe stiri negative despre Yahoo, decand preluarea lor de catre Microsoft nu a reusit. Sa saboteze gigantul software imaginea companiei sau pur si simplu este in aceeasi pasa proasta in care a fost surprinsa compania in ultimul an? De ce va fi nevoie pentru ca Yahoo sa cedeze ofertelor de cumparare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×