Mobilissimo prezinta recenzia video a lui E-TEN Glofiish M800

2.486 ori
<b>Mobilissimo prezinta recenzia video a lui E-TEN Glofiish M800</b>Va prezentam intr-un articol anterior experienta de unboxing a terminalului E-ten Glofiish M800, dar iata ca a venit momentul recenziei video complete. In cazul in care vreti sa aflati daca merita sa cumparati un astfel de terminal aruncati o privire pe...

Va prezentam intr-un articol anterior experienta de unboxing a terminalului E-ten Glofiish M800, dar iata ca a venit momentul recenziei video complete. In cazul in care vreti sa aflati daca merita sa cumparati un astfel de terminal aruncati o privire pe analiza noastra video, la care veti fi transportati dand click pe imaginea urmatoare.

E-ten Glofiish M800 ne-a fost furnizat de catre AROBS si este un handset de nivel mediu, dotat cu tastatura QWERTY si o interfata destul de simpla. In cadrul prezentarii video veti observa cum navigam printre aplicatiile acestui E-TEN si ii testam GPS-ul (de care suntem cam dezamagiti). Constatam cu uimire lipsa butonului de shutdown si felul in care acest terminal care costa aproape 2000 RON se blocheaza, folosind un sistem de operare care nu mai are nevoie de nici o prezentare (Windows Mobile).

Suportul wireless, in schimb se comporta excelent si ne declaram placut impresionati si de functia radio, care a functionat fara probleme. Si la capitolul conectivitate avem motive sa-l laudam pe M800, in special in ce priveste Bluetooth 2.0 si compatibilitatea cu o gama variata de headseturi, fie ele si ale producatorilor rivali. Bateria terminalului rezista si peste 2 zile, daca nu ii folositi toate functiile avansate, in vreme ce volumul sau audio il face ideal si pentru persoanele cu probleme de auz, sau cele in varsta (in caz ca sunt pasionati de "high tech" si au o pensie pe masura).

Daca va atrage acest terminal, daca simtiti ca e solutia la nevoile dumneavoastra, sau daca doriti sa cumparati acest E-TEN, aflati mai multe din recenzia video:

E-TEN Glofiish M800 video review:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×