Cum recunoasteam un telefon Samsung original prin holograma HAT

1.717 ori
<b>Cum recunoasteam un telefon Samsung original prin holograma HAT</b>HAT Group Co. Romania este reprezentantul oficial al producatorului de telefoane mobile Samsung si garanteaza autenticitatea produselor sale prin intermediul unei holograme specifice. Aceasta se afla atat pe telefon, cat si pe bateria acestuia, deci va...

HAT Group Co. Romania este reprezentantul oficial al producatorului de telefoane mobile Samsung si garanteaza autenticitatea produselor sale prin intermediul unei holograme specifice. Aceasta se afla atat pe telefon, cat si pe bateria acestuia, deci va trebui sa verificati la urmatoarea achizitie a unui terminal Samsung pentru a nu fi pacaliti de asa-numita "piata gri" a telefoanelor mobile.

Ce este piata gri? Conform reprezentantilor HAT Group, aceasta pune la dispozitie clientilor necunoscatori terminale mobile cu softuri modificate, sau chiar telefoane second hand reconditionate. In mod ingrijorator, aceast segment ilegal de piata atinge chiar 20-25% din segmentul telefoniei mobile, inclusiv brandul Samsung, in toate magazinele. Utilizatorul poate plati mai putin pentru un terminal care nu ii parvine prin distribuitorul oficial al handsetului, dar se poate trezi ca a cumparat un telefon care nu functioneaza in retelele din Romania, suportand doar conectivitate specifica Asiei sau Americii.

De asemenea clientul poate fi foarte usor momit cu un telefon care nu este inca disponibil pe piata autohtona, oferit de catre o companie, care nu are nici o legatura cu distribuitorul oficial si incurajeaza "piata gri". Cat despre telefoanele second hand reconditionate, acestea vor avea o viata mult mai scurta decat daca ar fi fost cumparate noi, prin distribuitori oficiali.

Aceste probleme se pot rezolva prin educarea viitorilor cumparatori si prin informarea acestora in legatura cu piata gri si hologramele care atesta autenticitatea terminalelor. HAT isi diferentiaza produsele de cele contrafacute si prin oferirea unor servicii deosebite, cum ar fi garantia de functionare in orice retea autohtona, service autorizat, garantie si post-garantie, inlocuirea temporara a telefonului cu un altul pe perioada service-ului, meniuri in limba romana pe terminale si multe altele.

Produsele Samsung originale sunt semnalate in Romania de prezenta hologramei HAT pe telefon si baterie, plus prezenta autocolantului galben pe cutia terminalului, acesta fiind inscriptionat cu mentiunea "Telefon original". Va trebui sa remarcati si textul de pe eticheta-sigiliu a cutiei: "Nu acceptati daca sigiliul este rupt" si fundalul care mentioneaza "Samsung distribuit oficial prin HAT Romania" .

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×