Produse evoMAG.ro

Yahoo Messenger pentru mobil, prin eBuddy!

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 37.930 ori
<b>Yahoo Messenger pentru mobil, prin eBuddy!</b>Serviciul de instant messaging eBuddy este acum disponibil in noua sa versiune, care ofera utilizatorilor o experienta de calitate si opereaza pe baza unei noi platforme. Ebuddy este un serviciu de instant messaging, care foloseste o platforma ce...

Serviciul de instant messaging eBuddy este acum disponibil in noua sa versiune, care ofera utilizatorilor o experienta de calitate si opereaza pe baza unei noi platforme.

Ebuddy este un serviciu de instant messaging, care foloseste o platforma ce integreaza clientii AOL, Yahoo si MSN si este bazata pe Ajax. Un nou client mobil J2ME, care suporta 300 de telefoane de top va asigura utilizatorilor o experienta mobila rapida si user-friendly. Prin intermediul noii versiuni puteti chatui linistiti cu amicii dumnevoastra pe MSN, Yahoo sau AIM de pe telefonul mobil, fara a mai fi nevoie sa folositi un PC.

Ebuddy este disponibil in 2 versiuni pentru telefoanele mobile: prima este aplicatia eBuddy, pe care va trebui sa o donwloadati si instalati pe telefon, iar cea de-a doua este versiunea serviciului care poate rula din browser. Alegand prima optiune beneficiati de toate feature-urile de top, dar daca preferati un messenger standard cu functii de baza, versiunea pentru browser va va multumi. Noi feature-uri ale acestui serviciu vor fi disponibile peste cateva luni, printre acestea numarandu-se suportul pentru ICQ si gTalk, drag and drop pentru managementul contactelor si emoticonuri customizabile.

Huawei P9 Lite la prețul de 999 lei pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×