Yahoo Messenger pentru mobil, prin eBuddy!

38.224 ori
<b>Yahoo Messenger pentru mobil, prin eBuddy!</b>Serviciul de instant messaging eBuddy este acum disponibil in noua sa versiune, care ofera utilizatorilor o experienta de calitate si opereaza pe baza unei noi platforme. Ebuddy este un serviciu de instant messaging, care foloseste o platforma ce...

Serviciul de instant messaging eBuddy este acum disponibil in noua sa versiune, care ofera utilizatorilor o experienta de calitate si opereaza pe baza unei noi platforme.

Ebuddy este un serviciu de instant messaging, care foloseste o platforma ce integreaza clientii AOL, Yahoo si MSN si este bazata pe Ajax. Un nou client mobil J2ME, care suporta 300 de telefoane de top va asigura utilizatorilor o experienta mobila rapida si user-friendly. Prin intermediul noii versiuni puteti chatui linistiti cu amicii dumnevoastra pe MSN, Yahoo sau AIM de pe telefonul mobil, fara a mai fi nevoie sa folositi un PC.

Ebuddy este disponibil in 2 versiuni pentru telefoanele mobile: prima este aplicatia eBuddy, pe care va trebui sa o donwloadati si instalati pe telefon, iar cea de-a doua este versiunea serviciului care poate rula din browser. Alegand prima optiune beneficiati de toate feature-urile de top, dar daca preferati un messenger standard cu functii de baza, versiunea pentru browser va va multumi. Noi feature-uri ale acestui serviciu vor fi disponibile peste cateva luni, printre acestea numarandu-se suportul pentru ICQ si gTalk, drag and drop pentru managementul contactelor si emoticonuri customizabile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×