Dropbox în varianta pentru mobil primește funcția de scanare a documentelor

1.004 ori
<b>Dropbox în varianta pentru mobil primește funcția de scanare a documentelor</b>De astăzi aplicația Dropbox primește câteva funcții interesante odată cu un nou update. În primul și în primul rând, folosind varianta pentru mobil vom putea scana documente foarte rapid, fișerele rezultate fiind salvate direct în aplicație. De asemenea

Astăzi, aplicația Dropbox primește un nou update, unul ce aduce la pachet o serie de funcții interesante printre care regăsim abilitatea de a scana documente și a le salva direct - funcție disponibilă în cazul versiunilor pentru mobil. Aparent, acest feature face parte dintr-o serie mai numeroasă de funcții de productivitate pregătită de către dezvoltatorul aplicației.

De asemenea, avem posbilitatea de a vedea istoricul versiunilor pentru fișierele stocare, un sistem de sharing mai bine pus la punct și funcția ce ne permite crearea unui document Microsoft Office prin simpla apăsare a butonului Plus. Vom putea crea totodată fișiere Excel, Word, sau Powerpoint - documente ce se vor salva automat în Dropbox.

Există și un sistem de management al fotografiilor actualizat, și nu în ultimul rând un update prin care se ușurează procesul de adăugare a folderelor și a fișierelor în Dropbox de pe desktop printr-un simplu click dreapta. Mai jos aveți și link-uri de download pentru noua versiune Dropbox:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×