Yahoo Phone, o realitate?

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 882 ori
<b>Yahoo Phone, o realitate?</b>In data de 5 februarie 2008, developerul de telefoane wireless Hop-on a depus o cerere pentru a proteja trademarkul asupra denumirilor "YahooPhone" si "YPhone" in domeniul "telefoanelor, telefoniei mobile si aparatelor, conectoarelor, incarcatoarelor si...

In data de 5 februarie 2008, developerul de telefoane wireless Hop-on a depus o cerere pentru a proteja trademarkul asupra denumirilor "YahooPhone" si "YPhone" in domeniul "telefoanelor, telefoniei mobile si aparatelor, conectoarelor, incarcatoarelor si headseturilor asociate".

Oare Yahoo! colaboreaza cu cei de la Hop-on in procesul de dezvoltare a unui terminal mobil? In vreme ce ultima companie are contracte stabile cu AT&T si Verizon, Hop-on si fondatorul sau, Peter Michales au o istorie bogata a disputelor asupra patentelor si trademarkurilor plus procese si fraude la bursa. Hop-on a facut subiectul a numeroase stiri in 2002, atunci cand a anuntat ca va fi prima companie care produce telefoane reciclabile.

Acest anunt s-a dovedit a fi doar un motiv pentru a lansa telefoane Nokia vechi cu o noua carcasa. Recent, Hop-on a amenintat operatorii de telefonie mobila, dar si producatorii de terminale cu cereri de daune bazate pe un patent de design al unor functii des folosite de pe handseturile moderne, inclusiv dispunerea butoanelor si difuzoarelor. Sa fie acest Yahoo Phone doar o metoda pentru ca Hop-on sa atraga atentia asupra sa, sau un semn ca Yahoo! se pregateste de o lansare de proportii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×