Orange si tehnologia versus fotbalul

Autor:  | Publicat în:  Orange 994 ori
<b>Orange si tehnologia versus fotbalul</b>Se pare ca Raportul Asupra Viitorului Fotbalului al celor de la Orange afirma ca tehnologia se va infiltra tot mai mult in acest sport popular. Exista un numar mare de zone in care tehnologia mobila poate fi utilizata in cadrul sportului-rege, permitand...

Se pare ca Raportul Asupra Viitorului Fotbalului al celor de la Orange afirma ca tehnologia se va infiltra tot mai mult in acest sport popular.

Exista un numar mare de zone in care tehnologia mobila poate fi utilizata in cadrul sportului-rege, permitand spre exemplu comunicarea cu jucatorii in timpul meciului prin intermediul unor terminale mobile.  De asemenea, terenurile vor fi dotate cu senzori care vor depista traiectoria mingii, in vreme ce o noua tehnologie va permite fanilor sa obtina unghiuri in stil TV (chiar la stadion), acestia reusind si sa comande mancare/bauturi/produse exact de pe scaunul pe care se afla.

Totusi, acest raport Orange nu a fost primit chiar pozitiv de catre FA, acestia afirmand ca doresc sa pastreze integritatea acestui sport. De asemenea, organizatia a adaugat ca ia in calcul tehnologia de depistare a mingii, pentru care exista deja proiecte pilot. Oare viitorul fotbalului sta in implementarea acestor tehnologii sau ar trebui sa pastram fenomenul exact asa cum este la ora actuala?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×