Yahoo! va oferi servicii VoIP prin Jajah

1.136 ori
<b>Yahoo! va oferi servicii VoIP prin Jajah</b>Jajah a fost selectat de catre Yahoo! drept partenerul de outsourcing pentru serviciul sau voce. Acesta va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri PC-telefon la preturi reduse si telefon-PC prin reteaua Jajah folosind Yahoo! Messenger. Parteneriatul...

Jajah a fost selectat de catre Yahoo! drept partenerul de outsourcing pentru serviciul sau voce. Acesta va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri PC-telefon la preturi reduse si telefon-PC prin reteaua Jajah folosind Yahoo! Messenger.

Parteneriatul pune accentul pe platforma deschisa si evoluata a celor de la Jajah, care va suporta actualele servicii voce din Yahoo! Messenger. Vom vedea noul serviciu in actiune de la inceputul celui de-al treilea trimestru al anului. Sabrina Ellis, vice presedintele Yahoo! Messenger afirma "Acest parteneriat cu Jajah va ajuta Yahoo! sa ofere o experienta comunicationala grozava milioanelor de utilizatori ai lui Yahoo! Messenger". De asemenea, oficialul Yahoo! a mentionat si faptul ca aplicatia de instant messaging este printre primele pornite de consumatori, atunci cand acestia deschid PC-ul.

Va reamintim ca din 2006 Yahoo! Messenger ofera optiunea de a suna si de a primi apeluri voce, fie pe/de pe PC fie pe telefonul mobil sau linii fixe. Reteaua VoIP a celor de la Jajah va permite dezvoltarea serviciilor actuale, astfel ca Yahoo! Messenger va reusi sa rivalizeze cu Skype, cea mai utilizata aplicatie VoIP din lume.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×