Yahoo! va oferi servicii VoIP prin Jajah

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.077 ori
<b>Yahoo! va oferi servicii VoIP prin Jajah</b>Jajah a fost selectat de catre Yahoo! drept partenerul de outsourcing pentru serviciul sau voce. Acesta va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri PC-telefon la preturi reduse si telefon-PC prin reteaua Jajah folosind Yahoo! Messenger. Parteneriatul...

Jajah a fost selectat de catre Yahoo! drept partenerul de outsourcing pentru serviciul sau voce. Acesta va permite utilizatorilor sa efectueze apeluri PC-telefon la preturi reduse si telefon-PC prin reteaua Jajah folosind Yahoo! Messenger.

Parteneriatul pune accentul pe platforma deschisa si evoluata a celor de la Jajah, care va suporta actualele servicii voce din Yahoo! Messenger. Vom vedea noul serviciu in actiune de la inceputul celui de-al treilea trimestru al anului. Sabrina Ellis, vice presedintele Yahoo! Messenger afirma "Acest parteneriat cu Jajah va ajuta Yahoo! sa ofere o experienta comunicationala grozava milioanelor de utilizatori ai lui Yahoo! Messenger". De asemenea, oficialul Yahoo! a mentionat si faptul ca aplicatia de instant messaging este printre primele pornite de consumatori, atunci cand acestia deschid PC-ul.

Va reamintim ca din 2006 Yahoo! Messenger ofera optiunea de a suna si de a primi apeluri voce, fie pe/de pe PC fie pe telefonul mobil sau linii fixe. Reteaua VoIP a celor de la Jajah va permite dezvoltarea serviciilor actuale, astfel ca Yahoo! Messenger va reusi sa rivalizeze cu Skype, cea mai utilizata aplicatie VoIP din lume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×