Informatii despre trafic in timp real prin Nokia si ARC Transistance

1.239 ori
<b>Informatii despre trafic in timp real prin Nokia si ARC Transistance</b>Nokia a anuntat oficial ca va colabora cu ARC Transistance pentru a oferi informatii despre trafic in timp real utilizatorior de telefoane produse de compania finlandeza. Nokia va oferi serviciul drept un feature al lui Nokia Maps 2.0 si il va include in...

Nokia a anuntat oficial ca va colabora cu ARC Transistance pentru a oferi informatii despre trafic in timp real utilizatorior de telefoane produse de compania finlandeza.

Nokia va oferi serviciul drept un feature al lui Nokia Maps 2.0 si il va include in toate versiunile acestei aplicatii. Atunci cand softul navigational va primi update-urile de la ARC Transistance, aplicatia va reusi sa va ghideze catre o ruta mai putin aglomerata. ARC Transistance Traffic Information va oferi informatii despre conditiile traficului in 16 tari europene, iar numarul acestora este in crestere. Veti afla imediat, cu ajutorul softului navigational daca se lucreaza pe o anumita strada, sau daca aceasta este blocata.

Va reamintim ca Nokia Maps este o solutie navigationaala complet gratuita, iar hartile sale trebuie incarcate doar o data. In cazul in care telefonul dummnevoastra nu include GPS, il puteti conecta la un modul GPS extern, cu ajutorul conexiunii Bluetooth. Prin intermediul hartilor vectoriale furnizate de catre TeleAtlas si Navteq, Nokia Maps ofera o acoperire a solutiei sale pentru peste 150 de tari. Noua versiune de Nokia Maps 2.0 este disponibila la aceasta adresa urmatoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×