Yezz Andy A6Q, phablet dual-SIM de 6 inch disponibil acum prin eMAG.ro la un preț de 1.329 lei

Autor:  | Publicat în:  Yezz 895 ori
<b>Yezz Andy A6Q, phablet dual-SIM de 6 inch disponibil acum prin eMAG.ro la un preț de 1.329 lei</b>După ce inițial terminalele Yezz au debutat pe piața din România prin intermediul Internity, iată că de ceva timp acestea se regăsesc și la diverși retaileri locali, cum este și eMAG.ro. Acesta din urmă listează începând de astăzi un nou...

După ce inițial terminalele Yezz au debutat pe piața din România prin intermediul Internity, iată că de ceva timp acestea se regăsesc și la diverși retaileri locali, cum este și eMAG.ro. Acesta din urmă listează începând de astăzi un nou model foarte atractiv, și anume Yezz Andy A6Q, un phablet de 6 inch ce costă 1.329 lei.

Yezz Andy A6Q dispune de un display IPS LCD HD de 6 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core Cortex A7 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB de stocare, un GPU Mali 400, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 13.1 megapixeli cu bliț și autofocus integrat.

Yezz.jpg

De asemenea, primim și o cameră secundară de 5 megapixeli, WiFi, Bluetooth 3.0, un port microUSB 2.0 și o baterie de 3.000 mAh ce promite o autonomie de până la 10 ore în modul de convorbire 2G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×