Yoga Tablet - Lenovo a lansat prima tabletă multimodală

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.412 ori
<b>Yoga Tablet - Lenovo a lansat prima tabletă multimodală</b>în cadrul unui eveniment desfășurat pe data de 29 octombrie, cei de la Lenovo au lansat prima tabletă multimodală din lume, numită Yoga Tablet. Această tabletă diferă din punct de vedere al design-ului față de tabletele disponibile la momentul...

în cadrul unui eveniment desfășurat pe data de 29 octombrie, cei de la Lenovo au lansat prima tabletă multimodală din lume, numită Yoga Tablet. Această tabletă diferă din punct de vedere al design-ului față de tabletele disponibile la momentul actual pe piață. Schimbarea de forma și funcționalitate s-a realizat prin punerea în practică a unor idei foarte simple și ingenioase.

Tableta Lenovo Yoga se adaptează la diversele tipuri de utilizare zilnică, prin cele 3 moduri de folosire: - Hold, Stand și Tilt mode. De asemenea tableta oferă o autonomie de 18 ore a bateriei, lucru ce a fost obținut prin utilizarea unor baterii pentru laptop-uri. Puteți găsi tableta în 2 variante, fie modelul cu display de 10 inch, fie modelul cu un ecran ce măsoară 8 inch. Yoga Tablet dispune de un procesor quad-core 1.2 gHz, 1 gb RAM, 16 sau 32 gb de stocare, suport pentru carduri microSD, WiFi, 3G, cameră frontală pentru videoconferințe de 1.6 mpx HD și o cameră secundară de 5 megapixeli. Sistemul de operare prezent este Android 4.1.2 JellyBean.

Yoga Tablet - Lenovo a lansat prima tabletă multimodală

Odată cu lansarea noii tablete, cei de la Lenovo anunță și cooptarea actorului Ashton Kutcher, el fiind numit inginer de produs. Prețul estimativ al tabletei Lenovo Yoga este de 229 EUR și respectiv 299 EUR pentru modelele de 8 inch și 10 inch. Va fi disponibilă pentru achiziționare și tastatura Lenovo Yoga 10 Bluetooth Keyboard la un preț de 99 EUR.

Ashton Kutcher Lenovo Yoga​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×