Parteneriat Între Vodafone și eMAG; Băieții mari au Început să joace serios!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 2.461 ori
<b>Parteneriat Între Vodafone și eMAG; Băieții mari au Început să joace serios!</b>în curs de...

O consider o bombă atât pe piața de retail, cât și în segmenul comunicații, mai precis în rândul operatorilor de telefonie mobilă din România. Se pare că Vodafone și eMAG au așteptat Halloween să sperie piața!

Cumunicatul de presă primit de la eMAG, promite prețuri de achiziție a telefoanelor din portofoliul acestora, cu discount-uri de până la 1399 lei, alături de un abonament de date sau voce Vodafone.

Segmentul de dispozitive mobile constituie o parte importantă din vânzările noastre, așa că era natural să începem să vindem și serviciile de internet și voce adiacente! Radu Apostolescu, vicepreședinte și director dezvoltare eMAG.

Mai departe acesta declară că parteneriatul cu Vodafone s-a realizat din dorința de a aduce un plus de simplitate clienților eMAG, care odată cu cumpărarea unui telefon sau al unei tablete, pot opta pentru o achiziție cu abonament Vodafone, ceea ce duce bineînțeles și la o subvenție de preț în cazul terminalului! Veți putea comanda un abonament Vodafone exact ca pe un produs, acesta putând fi adăugat direct în coș, fără a fi necesară semnarea unui contract sau o deplasare la magazin!

Prin acest parteneriat, serviciile Vodafone devin mai accesibile în oferta celui mai mare retailer online din România iar încheierea unui nou abonament este mai facilă ca oricând pentru clienții noștri. în plus, oferta noastră de abonamente vine la pachet cu trafic de date inclus și cu avantajul unor servicii de date performante, pentru care rețeaua Vodafone a fost certificată în mod repetat.Alexandru Băloi, Director, Indirect Consumer Sales, Vodafone România.

Vor exista 6 tipuri de abonamente pentru telefoane mobile, cuprinse între 9 și 45 euro lunar. Tabletele vor beneficia de două astfel de abonamente, cu o valoare de 12 sau 18 euro, iar laptopurile vor putea avea acces la comunicațiile de date la valori cuprinse între 13 și 19 euro, în funcție de abonamentul ales dintre cele 3 disponibile pentru acesta categorie de produs.

întrebarea firească este ce se va întâmpla în cazul Orange și Cosmote, care cu siguranță sunt cu un pas în urmă în acest moment! Vom asista oare la parteneriate ale acestora cu eMAG pe modelul Vodafone? Ar fi logic, de vreme ce eMAG începe să semene tot mai mult cu Amazon, care oferă astfel de servicii de foarte mult timp! Un singur lucru e sigur! Noi, clienții, avem doar de câștigat!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×