Yota şi ZTE încheie un parteneriat cu scopul de mutare a producţiei lui YotaPhone în China

646 ori
<b>Yota şi ZTE încheie un parteneriat cu scopul de mutare a producţiei lui YotaPhone în China</b>Yota Devices, producătorul rus de telefoane cu două display-uri, dintre care unul E-Ink a anunţat ieri &icirc;ncheierea unui parteneriat cu ZTE, ce are ca scop mutarea producţiei lui YotaPhone &icirc;n China. ZTE, av&acirc;nd &icirc;n spate o...

Yota Devices, producătorul rus de telefoane cu două display-uri, dintre care unul E-Ink a anunţat ieri încheierea unui parteneriat cu ZTE, ce are ca scop mutarea producţiei lui YotaPhone în China. ZTE, având în spate o experienţă de 26 de ani în furnizarea de componente, producţie şi logistica va oferi suport pentru Yota în special pe piaţa chineză.

ZTE se va ocupa de producţia următoarei generaţii de model YotaPhone, aşa numitul YotaPhone 3. Până acum handseturile companiei ruse erau produse în Singapore, iar următoarea generaţie va sosi în primul trimestru al anului viitor, cu intenţia de a produce 100.000 de unităţi. Oficialii Yota au promis că viitorul model smartphone va avea un preţ rezonabil şi dotări high end.

Ei au menţionat şi prezenţa unui ecran mai mare şi a unei camere mai bune la bord. La ora actuală un YotaPhone 2 costă în jur de 799 dolari, preţ exagerat pentru dotările oferite. Seria YotaPhone s-a remarcat prin acel al doilea ecran cu tehnologie E-Ink şi funcţionalitate always on. Relaţia dintre China şi Rusia a avut YotaPhone ca liant la un moment dat, în noiembrie anul trecut Vladimir Putinoferind un YotaPhone 2 preşedintelui chinez Xi Jinping.

Mutarea producţiei în China reduce costurile de productie cu 30% sau chiar mai mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×