Windows 10 Mobile Build 10536 are acum tastaturile şi pachetele de limbi străine disponibile; Acest release se confruntă în continuare cu buguri!

Autor:  | Publicat în:  Windows 875 ori
<b>Windows 10 Mobile Build 10536 are acum tastaturile şi pachetele de limbi străine disponibile; Acest release se confruntă în continuare cu buguri!</b>Deşi suntem la doar 3 săptăm&acirc;ni distanţă de marele eveniment Microsoft care ne va aduce noile flagshipuri Lumia, se pare că firma din Redmond mai are c&acirc;teva aspecte de corectat &icirc;naintea de debutul lui Windows 10 Mobile. Vă...

Deşi suntem la doar 3 săptămâni distanţă de marele eveniment Microsoft care ne va aduce noile flagshipuri Lumia, se pare că firma din Redmond mai are câteva aspecte de corectat înaintea de debutul lui Windows 10 Mobile. Vă informam aici ca Windows 10 Mobile Build 10536 a ajuns pe unele modele de telefoane ale insiderilor, iar azi au sosit în sfârşit şi tastaturile şi pachetele de limbi străine.

Atunci când preview-ul în varianta 10536 apăruse pe telefoanele insiderilor, el nu includea şi acele pachete de tastaturi şi limbi străine, care au devenit disponibile acum spre download. Şeful programului Windows Insider a făcut anunţul legat de acest mic update pe Twitter, menţionând şi ca un bug care făcea funcţia Messaging din Windows 10 Mobile să dispară a fost rezolvat.

La începutul acestei săptămâni o listă de buguri destul de importante legate de acelaşi build apărea pe web şi sperăm că şi acele probleme au fost rezolvate. Pe lista se afla dispariţia notificarilor după reboot, crashuri de sistem la o apăsare a lui "zStorage" în zona de Setări, lipsa de suport pentru upload foto pe OneDrive, chiar dacă opţiunea era activată şi alte probleme de funcţionare.

Vor avea timp dezvoltatorii să rezolve toate problemele până pe 6 octombrie oare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×