YotaPhone 3 este acum oficial; telefon cu display secundar E Ink și dotări mid-range

1.401 ori
<b>YotaPhone 3 este acum oficial; telefon cu display secundar E Ink și dotări mid-range</b>Lansările din zona smartphone continuă și astăzi când asistăm la debutul lui YotaPhone 3, un nou smartphone din zona mid-range ce beneficiază de un procesor Qualcomm Snapdragon 625 și de 4 GB RAM. Primim la pachet și o cameră foto principală

Direct din mama Rusie vine astăzi smartphone-ul YotaPhone 3, un nou terminal din zona mid-range ce vine la pachet cu un element unic în lumea Android - un display secundar E Ink plasat în spate. Acest handset va fi vândut începând din data de 18 septembrie la un preț de 360 dolari pentru varianta cu 64 GB spațiu intern de stocare, respectiv 465 dolari pentru modelul ce urcă stocarea la 128 GB.

YotaPhone 3

Ni se oferă un display principal AMOLED cu diagonala de 5.5 inch și rezoluție Full HD, un scanner de amprente plasat frontal sub forma unui buton home și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625. Primim și 4 GB RAM, o cameră frontală de 12 megapixeli și în spate un senzor de 13 megapixeli însoțit de bliț dual-tone.

YotaPhone 3

YotaPhone 3 include la pachet o baterie de 3300 mAh, iar portul de încărcare și sincronizare date este unul USB Type-C reversibil. La nivel software ni se oferă Android 7.1.1 Nougat alături de ROM-ul custom YotaOS 3.0. Ecranul secundar E Ink este o unitate de 5.2 inch și acesta va putea funcția pe post de display Always-On afișând în permanență informații utile fără a fi nevoie să deblocăm ecranul principal.

Poate fi utilizat și pentru e-reading, navigare web și tot felul de task-uri, asta în alb-negru bineînțeles. Detaliile oferite sunt cam puține pentru moment, așa că așteptăm ceva recenzii pentru a ne convinge dacă YotaPhone 3 merită banii noștrii!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×