YotaPhone 3 ar urma să coste doar 350 dolari; ne va aduce un display secundar cu tehnologie E Ink

1.307 ori
<b>YotaPhone 3 ar urma să coste doar 350 dolari; ne va aduce un display secundar cu tehnologie E Ink</b>Potrivit unor vești sosite chiar din partea companiei Yota se pare că prețul de comercializare pentru smartphone-ul YotaPhone 3 va fi de 350 dolari, o sumă cu mult mai mică decât prețul purtat de modelele predecesor. Descoperim că această sumă va

Prin intermediul unui teaser oficial sosit în aprilie pentru smartphone-ul YotaPhone 3 aflam că debutul acestui produs se va întâmpla în vară, moment în care urmează a se da și startul programului de precomandă. Deși materialele teaser au încetat a fi dezvăluite în online, încă apar vești despre acest telefon și despre prețul pe care îl vor purta cele două variante pregătite de către compania din Rusia.

Ei bine, aflăm că varianta cu 64 GB de stocare flash va fi comercializată la prețul de 350 dolari, în vreme ce pentru modelul cu 128 GB memorie flash va trebui să scoateți din buzunar suma de 450 dolari. Alte informații despre acest viitor dispozitiv nu există pentru moment, având la dispoziție doar o siluetă a telefonului din teaserul anterior.

Posibil să vedem un procesor Qualcomm la interior, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. Desigur, telefonul va aduce și un ecran secundar - unul cu tehnologie E Ink ce va fi util în unele situații pentru a conserva energia bateriei. Aparent, livrările încep din Septembrie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×