Telefoanele LG vor include aplicatii Google

973 ori
<b>Telefoanele LG vor include aplicatii Google</b>LG Electronics si Google au anuntat o colaborare la nivel global, ce va presupune preinstalarea serviciilor Google pe milioane de telefoane LG. Utilizatorii din lumea intreaga vor putea acum sa caute orice informatie, sa gaseasca orice destinatie, sa-si...

LG Electronics si Google au anuntat o colaborare la nivel global, ce va presupune preinstalarea serviciilor Google pe milioane de telefoane LG.

Utilizatorii din lumea intreaga vor putea acum sa caute orice informatie, sa gaseasca orice destinatie, sa-si updateze blogurile si sa-si verifice mailurile in timp ce se duc la munca. Produsele si serviciile celor de la Google vor fi livrate la nivel mondial, inclusiv in America de Nord, Europa si Asia, incepand de la jumatatea acestui an. Noile terminale vor oferi o experienta dinamica, cum ar fi accesul printr-un singur clic la cautarea Google. Va trebui doar sa dati clic pe un icon din meniul de aplicatii.

Alt serviciu inclus va fi Google Maps, in varianta sa mobila, o aplicatie care permite utilizatorilor sa vada harti si imagini din satelit, vizualizand si rutele ideale de parcurs. Gmail face si el parte din pachet, fiind o aplicatie Java care aduce viteza si functionalitate experientei mobile Gmail. Fani ai blogurilor? Veti putea folosi Blogger Mobile, o aplicatie care va va permite sa uploadati sau downloadati imagini si text in blogul dumneavoastra, de pe terminalele mobile.

Prin intermediul acestui parteneriat, LG si Google se indreapta spre un proiect de handset al viitorului, dar nu va grabiti sa-l numiti gPhone, inca.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×