Moto Z se va lansa oficial pe 9 iunie; compania promite o transformare a conceptului de telefon mobil

1.655 ori
<b>Moto Z se va lansa oficial pe 9 iunie; compania promite o transformare a conceptului de telefon mobil</b>Și luna iunie se va dovedi o perioadă agitată din punct de vedere al lansărilor de smartphone-uri, moment în care Lenovo va dezvălui un terminal flagship numit Moto Z. După cum vedeam chiar ieri, acest produs va fi însoțit de numeroase accesorii speciale

Chiar ieri vedeam prin intermediul lui @evleaks o serie de imagini cu Moto Z și cu accesoriile destinate acestui nou flagship foarte interesant la prima vedere, iar astăzi Motorola anunță faptul că lansarea noului produs va avea loc pe data de 9 iunie în cadrul unui eveniment de presă.

Alături de teaserul video vine și o mică descriere din care reiese faptul că Motorola plănuiește să schimbe conceptul de telefon mobil din nou, și asta în cadrul conferinței din iunie. Vedem aici câteva dintre stilurile adoptate de către telefoanele lansate de-a lungul anilor, de la primele modele ce au primit titulatura de 'cărămizi', la modele cu clapetă și telefoane actuale. 

Compania afirmă că gesturile snap vor caracteriza noul Moto Z, terminal ce va sosi alături de câteva accesorii foarte interesante, printre care și un modul foto. Acest capac special face parte din seria de accesorii MotoMods despre care vom afla mai multe chiar în prima parte a lunii viitoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×