ZiiLabs Trinity, o noua sansa pentru Creative de a produce terminale mobile

1.135 ori
<b>ZiiLabs Trinity, o noua sansa pentru Creative de a produce terminale mobile</b>ZiiLabs este o companie detinuta si controlata de Creative, iar brandul tocmai a anuntat Trinity, un telefon mobil cu un concept unic in spate. Acest handset nu va fi disponibil pentru omul de rand ci mai degraba pentru companiile care doresc sa vanda...

ZiiLabs este o companie detinuta si controlata de Creative, iar brandul tocmai a anuntat Trinity, un telefon mobil cu un concept unic in spate. Acest handset nu va fi disponibil pentru omul de rand ci mai degraba pentru companiile care doresc sa vanda smartphone-uri facute dupa un anumit plan.

Astfel, companiile doritoare vor intra in contact cu ZiiLabs, initiind apoi procesul de livrare a componentelor necesare pentru noul terminal si oferind instructiunile aferente. Trinity este un smartphone care suporta conectivitate quad band GSM/EDGE, triband WCDMA si viteze de 7.2 Mbps, WiFi, GPS si o rezolutie de 800 x 480 pixeli a ecranului OLED de 3.1 inchi.

In plus, terminalul vine cu un port mini HDMI care ofera output video 1080p, o camera de 5 megapixeli si o baterie de 1130 mAh. Produsul va fi configurabil fie in varianta cu procesor ZiiLabs ZMS-05 (un ARM926 EJ-S dual core), sau ZMS-08 (un ARM Cortex A8 la 1 GHz). Practic, varianta numarul 2 aduce cu un iPhone 3GS cu 400 MHz mai rapid si procesare grafica imbunatatita.

Companiile care comanda un model Trinity vor beneficia de toate instructiunile necesare, schite, scheme, detalii despre customizare si multe altele. Telefonul rezultat va fi unul complet configurabil, care va aduce un profit insemnat celor de la Creative.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×