Foxconn va ridica o nouă fabrică în China, dedicată special producției de terminale Huawei

1.642 ori
<b>Foxconn va ridica o nouă fabrică în China, dedicată special producției de terminale Huawei</b>După ce aflam anterior faptul că Apple are în plan dezvoltarea unei fabrici în India pentru producția de terminale iPhone, iată că acum ne întoarcem în China unde cei de la Foxconn încep construcția unei fabrici destinată pentru producția de device-uri

Direct din partea publicației Nikkei.com, sosește astăzi un raport foarte intersant din care reiese faptul că cei de la Foxconn pregătesc construcția unei noi fabrici în regiunea Guizhou din China, această linie de producție urmând a fi destinată în mod special device-urilor Huawei. Aflăm că noua fabrică urmează a facilita acomodarea business-ului Huawei, business ce se află într-o continuă creștere la ora actuală. 

Această regiune ar fi fost aleasă tocmai datorită faptului că Ren Zhengfei - unul dintre fondatori și actual Chief Executive Huawei, a fost crescut în această provincie. Guizhou este cunoscută în China drept cea mai săracă regiune din țară, locație unde forța de muncă este de asemenea foarte ieftină. 

Pe lângă aceste informații, aflăm de aici și faptul că în 2016 Xiaomi se va confrunta pentru prima dată cu un declin al vânzărilor de la an la an. Direct din partea lanțului de distribuție iese la iveală că livrările de terminale Xiaomi produse de către Foxcon vor scădea cu aproximativ 10% în 2016, comparativ cu cifrele înregistrate în anul 2015. 

Se pare că 2016 va fi un an interesant, perioadă în care am putea vedea ceva schimbări în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×