Nokia N87, primul handset cu camera de 12 megapixeli al finlandezilor?

1.927 ori
<b>Nokia N87, primul handset cu camera de 12 megapixeli al finlandezilor?</b>In cazul in care va intrebati ce urmeaza dupa modelul Nokia N86 cu camera de 8 megapixeli, ei bine raspunsul este "Nokia N87, un cameraphone cu senzor de 12 megapixeli". Evident, acest handset este doar un zvon deocamdata, dar ne-ar placea ca macar o data...

In cazul in care va intrebati ce urmeaza dupa modelul Nokia N86 cu camera de 8 megapixeli, ei bine raspunsul este "Nokia N87, un cameraphone cu senzor de 12 megapixeli". Evident, acest handset este doar un zvon deocamdata, dar ne-ar placea ca macar o data zvonurile sa devina realitate.

Desi Nokia nu a scapat vreo informatie in legatura cu un astfel de handset, ideea in legatura cu respectivul model este propagata de catre un clip YouTube, pe care il puteti urmari mai sus. Acesta contine o imagine cu ceea ce ar trebui sa fie noul cameraphone Nokia, dotat cu camera de 12.1 megapixeli, lentila Carl Zeiss si un blitz Xenon, plus unul dual LED.

Este invocat si un document misterios al finlandezilor, care ofera detalii despre telefon, sugerand ca avem de-a face cu un dual slider, dotat cu ecran capacitiv de 3.2 inchi, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli. In plus, terminalul vine cu o memorie interna destul de bogata si un procesor de 600 MHz.

Unele dintre comentariile clipului dau drept sigura o lansare a sa, in varianta Symbian in 2010, desi nu putem confirma inca toate aceste surse anonime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×