HTC Touch B (Rome) isi face aparitia pe web in noi imagini

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.336 ori
<b>HTC Touch B (Rome) isi face aparitia pe web in noi imagini</b>Numele de cod HTC Rome circula deja pe web de ceva vreme, dar pana acum nu am avut informatii despre acest terminal. Ei bine iata ca Mobifrance ne dezvaluie imagini in exclusivitate cu handsetul, cunoscut si drept HTC Touch B. Rome (Touch B) seamana...

Numele de cod HTC Rome circula deja pe web de ceva vreme, dar pana acum nu am avut informatii despre acest terminal. Ei bine iata ca Mobifrance ne dezvaluie imagini in exclusivitate cu handsetul, cunoscut si drept HTC Touch B.

Rome (Touch B) seamana foarte mult cu HTC Touch 2, care ruleaza Windows Mobile, dar ultimele informatii afirma ca acesta ar putea fi de fapt un terminal Android. Din pacate specificatii tehnice ale lui Rome nu sunt cunoscute inca, dar editorii Mobifrance afirma ca ele vor fi anuntate zilele viitoare.

Sa fie acesta urmatorul model din seria Droid?

HTC Rome

HTC Touch B

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×