Încep restructurările în cadrul Telekom România; 692 angajați vor părăsi compania în perioada următoare

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.203 ori
<b>Încep restructurările în cadrul Telekom România; 692 angajați vor părăsi compania în perioada următoare</b>Pe fondul zvonurilor apărute în urmă cu aproximativ o lună potrivit cărora zilele Telekom în România ar fi numărate aflam și faptul că grupul elen OTE a șters datoriile operatorului de pe plan local. Ulterior descopeream

Pe fondul zvonurilor apărute în urmă cu aproximativ o lună potrivit cărora zilele Telekom în România ar fi numărate, aflam și faptul că grupul elen OTE a șters datoriile operatorului de pe plan local. Ulterior descopeream că se urmărește împărțirea business-ului în 3 și ne erau oferite și detalii cu privire la ce companii vor prelua aceste departamente: televiziunea la RCS-RDS, telefonia mobilă la Orange, iar rețeaua fixă și internetul către omul de afaceri rus Spas Roussev. 

În continuarea poveștii de exit din România aflăm astăzi prin intermediul Profit.ro că încep și restructurările în cadrul companiei Telekom România, astfel că 692 angați vor părăsi operatorul magenta (438 poziții restructurate din cadrul Telekom Romania Telecommunications, iar 254 poziții restructurate din cadrul Telekom Romania Mobile Communications). 

La ora actuală numărul total de angajați ajunge la 5831 și descoperim că aceasta nu este singura restructurare din ultimii ani. În 2017 era realizată o rundă similară de concedieri atunci când în cadrul procesului de reorganizare erau eliberate din funcții 205 persoane. Acum pare că ne întreptăm către o restructurare masivă.

Zvonurile apărute în online sugerează faptul că ieșirea operatorului Telekom din România se va petrece pe acest final de an. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×