ZTE aduce un teaser pentru un smartphone cu Windows Phone 8 de 5.9 inch, display la 1080p

1.149 ori
<b>ZTE aduce un teaser pentru un smartphone cu Windows Phone 8 de 5.9 inch, display la 1080p</b>ZTE este o companie chineză ce a crescut mult în ultimii 2 - 3 ani de zile, divizia sa de telefoane inteligente livrează multe unități și le-a permis să intre în TOP 5 mondial alături de Samsung, Apple, Nokia. &nbsp; Lu Qian Hao ocupă o poziție...

ZTE este o companie chineză ce a crescut mult în ultimii 2 - 3 ani de zile, divizia sa de telefoane inteligente livrează multe unități și le-a permis să intre în TOP 5 mondial alături de Samsung, Apple, Nokia.

Lu Qian Hao ocupă o poziție importantă în ce privește strategia de marketing de la ZTE și a oferit un teaser pe Weibo - un fel de rețea de micro-blogging similară cu Twitter. Sunt câteva detalii extrem de importante:

  • display de 5.9 inch;
  • Windows Phone 8;
  • rezoluție de 1920x1020 pixeli. 

Se spune că sistemul de operare mobil al Microsoft nu are suport pentru această rezoluție, dar au apărut informații că s-ar putea compila diverse elemente prin kernel spre a aduce compatibilitate. Avem de-a face și cu primele informații legat de un phablet cu Windows Phone 8, ecranul ar fi mai generos și decât cel de 5.5 inch al Galaxy Note II.

Presupun că mai multe date vor ieși în viitorul apropiat. ZTE pare a avea un as important în mânecă și ar ieși în evidență față de orice altă companie ce a produs un smartphone cu WP8 până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×