ZTE anunță Nubia X6, un telefon uriaș de 6.44 inch, cu cameră frontală de 13 MP

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.078 ori
<b>ZTE anunță Nubia X6, un telefon uriaș de 6.44 inch, cu cameră frontală de 13 MP</b>Nubia este brandul premium al celor de la ZTE, iar de astăzi el include oficial un nou model: ZTE Nubia X6. Lansat în cadrul unui eveniment oficial în China, acest produs este mai apropiat de tableta decât de smartphone, având o diagonală de 6.44...

Nubia este brandul premium al celor de la ZTE, iar de astăzi el include oficial un nou model: ZTE Nubia X6. Lansat în cadrul unui eveniment oficial în China, acest produs este mai apropiat de tableta decât de smartphone, având o diagonală de 6.44 inch.

Terminalul suporta o rezoluție Full HD și nu 2K, așa cum afirmau zvonurile și vine cu suport dual SIM și puternicul procesor Snapdragon 801 la bord. Acest model va fi vândut deblocat și va putea opera în orice rețea. El măsoară doar 7.9 mm în grosime, iar cele două sloturi SIM ale sale sunt micro SIM-uri amplasate într-un mod original în același locaș dedicat cartelei.

ZTE anunță Nubia X6, un telefon uriaș de 6.44 inch, cu cameră frontală de 13 MP

Bateria noului venit este una de 4250 mAh, iar procesorul sau Snapdragon 801 e tactat la 2.5 GHz. în spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F/2.0 și OIS, plus un aranjament cu 5 lentile. în mod impresionant și camera frontală este de 13 MP, tot cu 5 lentile, dar cu deschidere F/2.2 de această dată.

Prețul oficial al acestui produs este de 483 de dolari.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×