HTC One M7 versus HTC One M8 (2014): iată o comparație detaliată (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.785 ori
<b>HTC One M7 versus HTC One M8 (2014): iată o comparație detaliată (Video)</b>Numărăm minutele și puținele ore până la lansarea lui HTC One M8 2014 astăzi și iată că deja a apărut o comparație detaliată între acest nou model și HTC One de anul trecut. Hai să vedem ce e diferit la aceste terminale cu nume atât de...

Numărăm minutele și puținele ore până la lansarea lui HTC One M8 2014 astăzi și iată că deja a apărut o comparație detaliată între acest nou model și HTC One de anul trecut. Hai să vedem ce e diferit la aceste terminale cu nume atât de similare.

Privite din față cele două modele seamănă foarte mult, dar în spatele noului One se observa imediat noutatea: o cameră duala de 4 megapixeli cu senzor Ultrapixel. Observați în clip și că noul HTC One are butoane virtuale pe ecran, mă refer la cele Home, Back și Multitask și nu mai optează pentru butoane capacitive.

S-a înregistrat și o creștere a diagonalei, de la 4.7 inch la 5 inch, iar rezoluția a rămas una Full HD. în comparație sunt lăudate ambele ecrane, cu mențiunea că noul ecran arata fantastic. Remarc și că primim două blitzuri la camera de această dată, față de blitzul singular de pe One. în video veți vedea și nouă aplicație de cameră din HTC Sense 6.0, care păstrează un look minimalist și adăugă câteva funcții noi.

Se pare că noul HTC One aduce o performanță mai bună la fotografiere în condiții low light și puteți vedea câteva mostre în clipul de mai jos. și viața bateriei a primit îmbunătățiri, dar mai multe detalii găsiți în clip, inclusiv o colectie de benchmarkuri.

Mulțumim Drajneanu Gelu pentru pont!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×