HTC One va primi actualizarea la HTC Sense 6.0 În mai/iunie; One Max și Mini În iunie/iulie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.276 ori
<b>HTC One va primi actualizarea la HTC Sense 6.0 În mai/iunie; One Max și Mini În iunie/iulie</b>Conform unui document intern HTC ajuns pe web din greșeală, se pare că seria HTC One se pregătește să primească o actualizare cu HTC Sense 6.0 la pachet în următoarele luni. Astfel, procesul va începe în mai, după cum aflați mai jos. &nbsp;...

Conform unui document intern HTC ajuns pe web din greșeală, se pare că seria HTC One se pregătește să primească o actualizare cu HTC Sense 6.0 la pachet în următoarele luni. Astfel, procesul va începe în mai, după cum aflați mai jos.

Sense 6.0 va sosi pe HTC One în intervalul mai/iunie, iar modelele One Max și Mini îl vor primi în iunie/iulie. în următoarele ore vom afla cum arată HTC Sense 6.0 odată cu lansarea noului HTC One și sunt sigur că vom vedea și ROM-uri ajunse pe web cu noul Sense la pachet, astfel încât pasionații să îl instaleze mai devreme.

Rețineți că primele modele care vor primi HTC Sense 6.0 sub formă de actualizare sunt cele deblocate și cele pentru dezvoltatori. Alte terminale care au actualizarea confirmată sunt HTC One dual SIM și HTC Butterfly S. Din păcate HTC One X și One X+ nu se afla pe listă. Printre noutățile aduse de acest Sense se număra gesturi pentru a trezi telefonul din standby, mici modificări de design pentru UI și o nouă aplicație pentru cameră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×