Achiziția lui Allview P8 Energy PRO vă aduce 3 ani garanție și ochelarii Visual VR cadou

1.445 ori
<b>Achiziția lui Allview P8 Energy PRO vă aduce 3 ani garanție și ochelarii Visual VR cadou</b>Compania brașoveană Allview anunță astăzi o ofertă specială pentru acele persoane ce au în plan achiziția smartphone-ului P8 Energy Pro, ofertă ce include oferirea garanției extra pentru o perioadă de 3 ani, dar și un cadou ce constă în setul de rea

Unul dintre terminalele Allview ce a debutat în cadrul show-ului Mobile World Congress din Barcelona, a fost și P8 Energy PRO – model ce se face remarcat prin bateria de 5020 mAh și prin display-ul Full HD de 6 inch. Aflat în stoc chiar în acest moment, telefonul vine și cu o serie de beneficii pentru clienți.

Astfel, beneficiem în primul rând de garanție pentru o perioadă de 3 ani, contract care pe lângă serviicile standard, presupune și înlocuirea gratuită a oricărui subansamblu defectat din vina clientului o singură dată în perioada asigurată. Printre componentele ce pot fi înlocuite gratuit o singură dată în decurs de doi ani se numără display-ul, placa de bază și acumulatorul.

Totodată, posesorii flagship-ului Allview P8 Energy PRO vor avea prioritate la reparații prin intermediul Service Expres Allview – care asigură soluționarea problemei reclamate în maxim 5 zile lucrătoare. Pe deaspura, odată cu telefonul veți primi și setul de realitate virtuală Visual VR complet gratuit.

Allview P8 Energy Pro este disponibil la comandă pe site-ul allview.ro la un preț de 1.899 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×