Achiziția lui Allview P8 Energy PRO vă aduce 3 ani garanție și ochelarii Visual VR cadou

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.367 ori
<b>Achiziția lui Allview P8 Energy PRO vă aduce 3 ani garanție și ochelarii Visual VR cadou</b>Compania brașoveană Allview anunță astăzi o ofertă specială pentru acele persoane ce au în plan achiziția smartphone-ului P8 Energy Pro, ofertă ce include oferirea garanției extra pentru o perioadă de 3 ani, dar și un cadou ce constă în setul de rea

Unul dintre terminalele Allview ce a debutat în cadrul show-ului Mobile World Congress din Barcelona, a fost și P8 Energy PRO – model ce se face remarcat prin bateria de 5020 mAh și prin display-ul Full HD de 6 inch. Aflat în stoc chiar în acest moment, telefonul vine și cu o serie de beneficii pentru clienți.

Astfel, beneficiem în primul rând de garanție pentru o perioadă de 3 ani, contract care pe lângă serviicile standard, presupune și înlocuirea gratuită a oricărui subansamblu defectat din vina clientului o singură dată în perioada asigurată. Printre componentele ce pot fi înlocuite gratuit o singură dată în decurs de doi ani se numără display-ul, placa de bază și acumulatorul.

Totodată, posesorii flagship-ului Allview P8 Energy PRO vor avea prioritate la reparații prin intermediul Service Expres Allview – care asigură soluționarea problemei reclamate în maxim 5 zile lucrătoare. Pe deaspura, odată cu telefonul veți primi și setul de realitate virtuală Visual VR complet gratuit.

Allview P8 Energy Pro este disponibil la comandă pe site-ul allview.ro la un preț de 1.899 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×