LG K4 apare din greşeală într-un clip promoţional pentru modelele LG K7 şi K10 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 941 ori
<b>LG K4 apare din greşeală într-un clip promoţional pentru modelele LG K7 şi K10 (Video)</b>&Icirc;n cadrul CES 2016 am avut parte de un anunţ al celor de la LG, care au inaugurat seria de terminale K. Ea includea p&acirc;nă acum modelele LG K10 şi K7, dar azi a apărut şi handsetul K4, din greşeală intr-un clip promoţional. &nbsp; Clipul...

În cadrul CES 2016 am avut parte de un anunţ al celor de la LG, care au inaugurat seria de terminale K. Ea includea până acum modelele LG K10 şi K7, dar azi a apărut şi handsetul K4, din greşeală intr-un clip promoţional.

Clipul a fost urcat pe YouTube de către LG Global Mobile şi arata clar 3 telefoane, cu numele menţionate la final. Deocamdată nu avem o lansare oficială a lui K4 şi implicit nici o listă cu dotări. Se vede totuşi că acest model este mai mic decât K7, care are ecran de 5 inch şi K10, cu diagonală de 5.3 inch. LG a anunţat că Seria K este urmaşul logic pentru Seria L.

K10 şi K7 se remarcă prin sasiul "glossy pebble", camerele de calitate şi funcţiile "premium UX" preluate de la modelele mai bine cotate LG. Putem specula că acest mic model K4 are o diagonală de 4.7 inch şi probabil aceeaşi rezoluţie ca şi LG K7: 480 x 854 pixeli. Mă aştept să văd 1 GB RAM la bord, 8 GB stocare si o camera de 5 sau 8 MP.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×