ZTE Axon S se lasă admirat într-o serie de randări concept; Adoptă un mecanism slider lateral

745 ori
<b>ZTE Axon S se lasă admirat într-o serie de randări concept; Adoptă un mecanism slider lateral</b>O modalitate prin care producătorii din zona smartphone au reușit să scape de decupajul de pe device-urile aduse pe piață este și implementarea unui mecanism slider. Am văzut asta la Oppo Find X, Xiaomi Mi Mix 3

O modalitate prin care producătorii din zona smartphone au reușit să scape de decupajul de pe device-urile aduse pe piață este și implementarea unui mecanism slider. Am văzut asta la Oppo Find X, Xiaomi Mi Mix 3, dar și la modelul mid-range Lenovo Z5 Pro pe care vi l-am prezentat într-un hands-on la MWC 2019. Acum descoperim că șiZTE are în plan lansarea unui asemenea device în perioada următoare.

ZTE AXON S

Se numește ZTE Axon S și îl admirăm pe seama unor randări concept detaliate ajunse online prin intermediul celor de la Notebookitalia.it, publicație care a reușit să obțină informații la cald despre noul device. Aflăm astfel că terminalul va opta pentru un mecanism slider lateral unde vor fi plasate atât camerele selfie, cât și cele principale în spate.

ZTE AXON S

Are un ecran OLED cu muchii foarte înguste ale panoului frontal și aparent s-ar ajunge la un raport corp-ecran de 95%. Primim și scanner de amprente integrat în ecran, iar earpiece-ul poate fi observat integrat sus de tot deasupra display-ului. După cum spuneam mai sus, toate camerele sunt integrate pe slider, fiind vorba despre o cameră selfie duală și un touch bar pentru ajustarea volumului.

ZTE AXON S

În spate găsim tot pe slider o cameră triplă cu senzor principal de 48 mpx și senzor secundar de 19 mpx, în vreme ce senzorul cu numărul 3 ar putea fi unul de tip ToF. Din inscripțiile dezvăluite reiese că acest setup ne va oferi zoom optic 5x, diafragmă variabilă f/1.7-2.4 și vedem și un bliț xenon. 

Telefonul are un panou spate din sticlă fără vreo inscripție, simplitatea fiind aici cheia. Sunt șanse ca telefonul să fie unul 5G și să se bazeze exclusiv pe încărcarea wireless. Dacă ZTE Axon S devine realitate curând rămâne de văzut..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×