Google Pixel 4 și Pixel 4 XL se lasă admirate în noi randări concept, cu decupaje bulină în ecran pentru camera selfie

1.136 ori
<b>Google Pixel 4 și Pixel 4 XL se lasă admirate în noi randări concept, cu decupaje bulină în ecran pentru camera selfie</b>În așteptarea unor leak-uri mai credibile pentru smartphone-urile Pixel 4 și Pixel 4 XL ne îndreptăm încă o dată atenția către o serie de imagini concept, opera celebrului @PhoneDesigner care ne-a mai prezentat creații deosebite

În așteptarea unor leak-uri mai credibile pentru smartphone-urile Pixel 4 și Pixel 4 XL ne îndreptăm încă o dată atenția către o serie de imagini concept, opera celebrului @PhoneDesigner care ne-a mai prezentat creații deosebite în trecut. Randările de față au fost realizate pe seama informațiilor și speculațiilor ajunse în online care indică prezența unui decupaj bulină/pastilă în ecranul telefoanelor viitoare pentru a găzdui camerele seflie.

Google Pixel 4

Fix asta transpune în imaginile sale și designer-ul în cauză, iar după cum putem vedea de această dată vor exista ceva mai multe diferențe între cele două telefoane Pixel comparativ cu situația predecesorilor. Astfel Pixel 4 va opta pentru o singură cameră foto în spate și pentru o singură cameră selfie în vreme ce varianta XL va opta pentru o cameră duală în spate și de asemenea pentru un modul selfie dual.

Construcția rămâne în mare cea pe care o cunoaștem deja cu abordarea dual-tone în partea din spate, cu o zonă superioară din sticlă glossy și o zonă inferioară din sticlă frosted. La interior ar trebui să avem procesorul Snapdragon 855, 4 sau 6 GB RAM și până la 128 sau 256 GB de stocare flash.

Pixel 4 Mini

Telefoanele nu arată deloc rău dacă privim aceste imagini, dar până nu sosesc materiale reale nu putem paria pe acest design pentru moment. Vedeți în imaginea de mai sus și un posibil Pixel 4 Mini imaginat de către acest artist, un telefon cu ecran de 4 inch ce adoptă un corp foarte compact și de asemenea o cameră selfie integrată în display. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×