Samsung Galaxy Note 10+ apare într-o serie nouă de randări, de această dată fără watermark

1.033 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10+ apare într-o serie nouă de randări, de această dată fără watermark</b>Samsung Galaxy Note 10 ne-a intoxicat deja cu atâtea scăpări, randări, informaţii, încât abia aşteptăm să se lanseze. Cel mai nou episod de leak-uri are de-a face cu versiunea Note 10+, care apare în imagini fără watermark

Samsung Galaxy Note 10 ne-a intoxicat deja cu atâtea scăpări, randări, informaţii, încât abia aşteptăm să se lanseze. Cel mai nou episod de leak-uri are de-a face cu versiunea Note 10+, care apare în imagini fără watermark de această dată. Le admiraţi mai jos.

Galaxy Note 10+

Vedem noul phablet acum din mai multe unghiuri şi avem şi imagini cu noul său stylus. Note 10+ este unul dintre cele mai mari smartphone-uri din 2019, având în vedere diagonala sa de 6.75 inch. Camera frontală este una integrată într-un decupaj central în zona "frunţii" telefonului. E oarecum inedit că Note 10 şi Note 10+ vor avea o cameră selfie singulară, având în vedere că S10+ a avut o cameră duală selfie spre exemplu.

Galaxy Note 10+

Mi se pare interesant că noul set de randări nu arată şi zona de jos a telefonului, deci încă plutesc minime dubii despre jack-ul audio de 3.5 mm, deşi am tot auzit că telefonul nu va avea nici jack audio şi nici buton Bixby fizic. Randările de aici se potrivesc cu cele postate recent de Roland Quandt. Camera triplă este la posturi, completată de un al patrulea senzor sub bliț.

Şi cred că după scăpările din ultima săptămână s-a clarificat şi aspectul legat de S Pen şi posibila camera pe care ar integra-o. Nu e cazul de aşa ceva deocamdată. Am avut în ultimele zile şi o randare proaspătă a lui Galaxy Note 10+ care indică revenirea emiţătorului infraroşu.

De asemenea am descoperit că după prezentarea oficială de pe 7 august, telefonul va fi disponibil la precomandă începând cu 9 august şi livrările ar începe odată cu data de 23 august. De această dată varianta de bază ar porni de la 256 GB.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×