ZTE B880, smartphone-ul mid-range cu senzor de amprentă primește certificare de la TENAA

1.154 ori
<b>ZTE B880, smartphone-ul mid-range cu senzor de amprentă primește certificare de la TENAA</b>Ieri, aici pe Mobilissimo vă prezentam un nou device pregătit de chinezii de la ZTE, mai precis un succesor pentru modelul A880. Astăzi, prin intermediul agenției de certificare TENAA avem ocazia să aflăm numele oficial al acestui terminal (B880),...

Ieri, aici pe Mobilissimo vă prezentam un nou device pregătit de chinezii de la ZTE, mai precis un succesor pentru modelul A880. Astăzi, prin intermediul agenției de certificare TENAA avem ocazia să aflăm numele oficial al acestui terminal (B880), lista de specificații, cât și vedea noi fotografii cu varianta albă de culoare.

Descoperim că ZTE B880 dispune de un panou HD TFT de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

ZTE B880 beneficiază de o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și de un senzor selfie cu același număr de megapixeli. Noutatea față de modelul lansat anterior ar fi noul design și senzorul de amprente situat pe partea din spate. TENAA mai dezvăluie în același timp faptul că telefonul rulează Android 5.0 Lollipop.

Cât despre dimensiuni, aflăm că ZTE B880 va cântări doar 126 grame și va măsura 8.9 mm în grosime. Luând în calcul că în momentul lansării, ZTE A880 era vândut la un preț de 225$, ne așteptăm ca și acest succesor al său să nu treacă de pragul de 250$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×