Microsoft pregăteşte două noi flagshipuri Lumia (Lumia 940 şi 940 XL), dar şi două modele midrange (Lumia 840 şi 740 XL)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.142 ori
<b>Microsoft pregăteşte două noi flagshipuri Lumia (Lumia 940 şi 940 XL), dar şi două modele midrange (Lumia 840 şi 740 XL)</b>Microsoft nu a mai lansat de ceva vreme un telefon flagship nou, dar acest lucru se va schimba &icirc;n perioada următoare, dacă ne luăm după surse apropiate de companie. Se pare că gigantul software care a &icirc;nghiţit Nokia Devices are &icirc;n...

Microsoft nu a mai lansat de ceva vreme un telefon flagship nou, dar acest lucru se va schimba în perioada următoare, dacă ne luăm după surse apropiate de companie. Se pare că gigantul software care a înghiţit Nokia Devices are în lucru două flagshipuri, dar şi două modele midrange bine dotate.

În maxim 3-4 luni vor fi lansate toate aceste terminale. Primul model de pe listă este un midranger, care ar urma să includă o cameră de 13 sau 14 megapixeli cu tehnologie Pureview, dar şi o cameră frontală de 5 MP. Terminalul va avea un design similar cu al lui Lumia 830 şi e numit deocamdată Lumia 840. El va sosi cu ecran de 4 inch.

Apoi vine un alt midranger, cu diagonală mai mare, de 5.5 până la 5.7 inch şi un posibil nume de Lumia 740 XL. Terminalul va avea dotări similare cu ale lui Lumia 840 la capitolul cameră, dar fără Pureview. Trecând la flagshipuri, ele rulează Windows 10 for Phones, iar aşa numitul Lumia 940 va sosi cu un ecran de 5 inch, în vreme ce Lumia 940 XL va avea un display de 5.7 inch.

În spate vom găsi o cameră de 24 sau 25 MP Pureview, iar în faţă una de 5 MP sau cu rezoluţie mai ridicată. Printre dotări se vor număra şi interacţiune 3D, scanner de iris, suport pentru stylus şi procesor hexa sau octa core. Cum vă suna aceste modele noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×