ZTE Blade D2 este anunțat oficial; smartphone cu baterie de 4000 mAh și dotări modeste

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.129 ori
<b>ZTE Blade D2 este anunțat oficial; smartphone cu baterie de 4000 mAh și dotări modeste</b>Cei de la ZTE lansează din c&acirc;nd &icirc;n c&acirc;nd și modele entry-level cum este cazul lui Blade D2, terminal proaspăt&nbsp;dezvăluit &icirc;n Tailanda. Avem de-a face cu un smartphone care &icirc;n ciuda dotărilor hardware modeste,...

Cei de la ZTE lansează din când în când și modele entry-level cum este cazul lui Blade D2, terminal proaspăt dezvăluit în Tailanda. Avem de-a face cu un smartphone care în ciuda dotărilor hardware modeste, reușește să aducă la pachet o baterie generoasă de 4000 mAh ce promite din start o autonomie de până la 2-3 zile.

Printre dotările sale regăsim un display IPS LCD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT6735P de 1.0 GHz, 8 GB spațiu intern de stocare și doar 1 GB memorie de stocare din păcate. Avem la dispoziție și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, și o carcasă din policarbonat ce cântărește 155 grame și măsoară 8 mm în grosime.

De asemenea, ZTE Blade D2 vine cu un senzor foto principal de 8 megapixeli, respectiv cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Pe partea de conectivitate suntem acoperiți de 4G LTE, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, A-GPS și de către portul microUSB v2.0 prin care vom realiza încărcarea.

Aflați că noul smartphone anunțat astăzi, va fi comercializat în curând pentru un preț de doar 120 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×