ZTE Blade III, un nou telefon Android 4.0 cu preț de 220 de dolari; Debutează În Europa În următoarele săptămâni!

2.376 ori
<b>ZTE Blade III, un nou telefon Android 4.0 cu preț de 220 de dolari; Debutează În Europa În următoarele săptămâni!</b>Chinezii de la ZTE tocmai au anunțat un nou telefon cu Android 4.0, Blade III, care va sosi întâi în Europa se pare. Terminalul cu ecran de 4 inch și specificații modeste se va comercializa în țările nordice întâi și va avea un preț de...

Chinezii de la ZTE tocmai au anunțat un nou telefon cu Android 4.0, Blade III, care va sosi întâi în Europa se pare. Terminalul cu ecran de 4 inch și specificații modeste se va comercializa în țările nordice întâi și va avea un preț de aproximativ 228 de dolari.

Avem de-a face aici cu un handset care folosește un procesor Qualcomm single core de 1 GHz, 512 MB RAM, deci în mod clar nu este o ofertă high end. ZTE Blade III suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli și dispune de 4 GB memorie internă, slot microSD, o cameră de 5 megapixeli în spate, care dintr-un motiv sau altul nu dispune și de bliț. Noul terminal suporta conectivitate ZTE și va sosi pe alb în Finlanda, în această lună și pe negru în Suedia în octombrie.

Până la finalul anului Blade III își va face apariția și în restul țărilor europene. De menționat și faptul că acest model mid end cântărește 130 de grame și măsoară 10 mm în grosime, iar că viteza de download putem atinge 7.2 Mbps via HSDPA. Terminalul mai dispune și de DLNA și tehnologie Dolby.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×