ZTE Blade Vec2 primește certificare din partea agenției Wi-Fi Alliance

Autor:  | Publicat în:  ZTE 507 ori
<b>ZTE Blade Vec2 primește certificare din partea agenției Wi-Fi Alliance</b>Recent, un nou terminal de origine chineză, mai precis ZTE Blade Vec2, a primit certificare din partea agenției Wi-Fi Alliance, acest device fiind nimeni altul decât succesorul primei generații Blade Vec. Aflăm că numărul de serie al acestui model...

Recent, un nou terminal de origine chineză, mai precis ZTE Blade Vec2, a primit certificare din partea agenției Wi-Fi Alliance, acest device fiind nimeni altul decât succesorul primei generații Blade Vec. Aflăm că numărul de serie al acestui model este ZTE P816E20 și faptul că avem la dispoziție sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Deși restul specificațiilor sale tehnice nu sunt cunoscute pentru moment, ne așteptăm ca acesta să sosească cu un upgrade atât din punct de vedere al panoului pe care îl va integra, a senzorului foto, cât și a soluției de procesare aleasă.

Generația actuală ZTE Blade Vec dispune de un display TFT HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×